miércoles, 13 de marzo de 2013

Pel·lícules sobre científics?

Els científics han sigut molt importants per a la història. Saben moltes cosas d'ells gràcies als llibres, als documents... però també hi han altres formes d'aprendre sobre ells. Com és el cine.
El cine, ha realitzar pel·lícules que tracten temàtica sobre le ciència, i parlem sobre alguns científics molt importants, per a que també puguen ser recordats per mitjà de pel·lícules, com:

La vida de Galileo
Està basada en un teatre sobre aquest. Retrata la vida i obre de Galileo Galilei es centra en la seua obre i les seues idees, i la repercució que van tindre aquestes per a la iglesia catòlica.

Copenhague
Mostra la reunió entre Werner Hesenberg y Niels Bohr en Copenhague en l'any 1941. En aquesta mostra quan  Heisenberg era un jove, que es reunia amb el seu mentor Bohr. Aquesta, va ser molt important ja que en plena guerra mundial,  Heisenberg estudia l'energia nuclear en Alemania.


Einstein y Eddington
Tracta sobre els primers anys de carrera de Einstein. I quan Eddington va coneixer la teoria de la Relativitat. és la història de dos hòmens en plena Guerra Mundial.

Creación

Descriu la vida de Charles Darwin. És biogràfica però tambe un poc ficcionada. Observem l'esforç d'aquest per a escriure "El Orien de las Espercies"

Una Mente Brillante

Es basa en la vida de John Forbes, matemàtic guanyador del Premi Nobel en Economia per la seua Teoria de Juegos. La pel·lícula mostra l'enfermetat mental del matemàtic i el que finalment va conseguir.
Aquesta, és molt coneguda i està interpretada per Russell CroweNo hay comentarios:

Publicar un comentario